Om Pitholms Rör AB

 

Pitholms Rör AB grundades 2015. Vi är ett relativt ungt företag, men erfarenheten som finns i företaget är gedigen. Ägaren själv, Jim Ström, har mer än 10 års erfarenhet inom VVS (vatten, värme, sanitet) och Industri. Han har jobbat över hela Sverige som rörmokare och har även lång erfarenhet inom bland annat gruvindustrin.

Pitholms Rör utgår från Piteå och tar uppdrag i Piteå med omnejd (exempelvis Luleå, Älvsbyn, Boden och Skellefteå) men på förfrågan tar vi även uppdrag i övriga Sverige.

Vi har kompetens att utföra såväl små- som stora uppdrag. Vi har ett nätverk av andra professionella hantverkare som till exempel snickare, målare och mattläggare och kan därför erbjuda helhetslösningar för våra kunder.
Om du har några frågor eller behöver hjälp är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Pitholms Rör.

Självklart hjälper vi dig med ROT-avdrag när du anlitar oss. Mer om avdraget kan du läsa på skatteverkets hemsida.

Auktoriserat VVS-företag

Vi är certifierade med “Säker Vatteninstallation”, ett regelverk framtaget av branschens aktörer ge ökad säkerhet och trygghet för dig som kund. 

Anlitar du Pitholms Rör kan du lita på att jobbet blir professionellt och säkert utfört.
Läs mer om “Säker Vatteninstallation” på www.sakervatten.se 

ROT-avdrag

Är du en privatperson, så kan du självfallet använda dig av ROT-avdraget när du tar hjälp av våra rörmokare. ROT-avdraget ger dig som privatperson möjlighet att dra av en del av kostnaden för arbetet på vissa tjänster.

Är du intresserad av att veta mer?

Ring oss på 070-357 98 70

...eller fyll i kontaktformuläret på kontaktsidan

Nöjda kunder 

Det är alltid vårt mål -  att du som kund blir 100 procent nöjd. Att komma i tid och städa upp efter utfört arbete är något som vi ser som självklart.

Anlitade Pitholms Rör i samband med en akut vattenläcka i min fastighet. Servicen var utmärkt och kunnig och jobbet gjordes med en smidighet som jag sällan sett. Kommer definitivt anlita detta företag vid behov och kan rekommendera andra att göra det också.

Helena Elb

Jim är riktigt trevlig och har stor kunskap inom sin bransch! Han är dessutom flexibel och gör jobb över hela Sverige vilket är ett stort plus!

Noel