Allt inom VVS och rör

Vi utför de flesta arbeten inom VVS (vatten, värme och sanitet). Det kan vara Vi riktar oss till både privatpersoner och företag och tar oss an allt från enklare servicearbeten till större entreprenader.

Vi arbetar med de flesta varumärkena på marknaden men vi tar alltid pris och kvalitét i beaktning och rekommenderar de produkter som vi anser är mest lämpliga för arbetet som ska utföras. Vi har ett nätverk av andra professionella hantverkare som till exempel snickare, elektriker, målare och mattläggare – allt för att kunna erbjuda dig en helhetslösning och ge dig den bästa servicen.

Vi hjälper dig bland annat med:

  • Rördragning
  • Bergvärme 
  • Reparationer av befintliga system
  • Renovering av badrum och kök
  • Serviceareten
  • Rådgivning

Mindre rörmokeritjänster och VVS servicearbeten

Stopp i avloppet eller droppande kranar? Du vara lugn, vi fixar det. Mindre VVS servicearbeten som byte av köksblandare, droppande kranar och läckande toaletter samt mindre reparationer utförs snabbt och professionellt.

Värmesystem 

Vi hjälper dig med ditt värmesystem. Allt ifrån element och golvvärme till värmepumpar och värmepannor. Går du i tankarna att installera berg- eller jordvärme? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med hela projektet.

Vatten och avlopp 

Vi hjälper dig med hela ditt vatten- och avloppssystem. Installation av diskmaskin, tvättmaskin, radiatorer och varmvattenberedare är exempel på arbeten vi utför. Behöver du hjälp med vattenpumpar, vattenkastare eller vattenmätare så kan vi det också. Vi arbetar också med a reparation och underhåll av exempelvis enskilt avlopp, avlopp inom- och utomhus, dränering och dagvattenbrunnar.

Kök- och badrumsrenoveringar

Att rören funkar felfritt är en hygienfaktor i såväl kök som badrum och tvättstuga. En badrumsrenovering är ofta ett omfattande projekt. Noggrann planering och kompetenta hantverkare är ett måste för ett lyckat projekt. För att arbetet ska bli så bra som möjligt är det smart att involvera en VVS-montör redan i uppstarten av renoveringen. Vi har lång erfarenhet av olika sorters badrums- och köksrenoveringar. Vi styr upp allt arbete du behöver när det kommer till värme och vatten.

Rådgivning och felsökning

 Vi hjälper till med rådgivning och felsökning när det kommer till VVS. Ju snabbare man hittar källan till problemet desto bättre. Väntar man för länge kan små skador snabbt växa till ohanterbara problem och bli svåra och kostsamma att reparera. Har du eller misstänker du fel i ditt värme, vatten eller avloppsystem - tveka inte att kontakta oss.

 

ROT-avdrag

Är du en privatperson, så kan du självfallet använda dig av ROT-avdraget när du tar hjälp av våra rörmokare. ROT-avdraget ger dig som privatperson möjlighet att dra av en del av kostnaden för arbetet på vissa tjänster.

Är du intresserad av att veta mer?

Ring oss på 070-357 98 70

...eller fyll i kontaktformuläret på kontaktsidan

Nöjda kunder 

Det är alltid vårt mål -  att du som kund blir 100 procent nöjd. Att komma i tid och städa upp efter utfört arbete är något som vi ser som självklart.

Anlitade Pitholms Rör i samband med en akut vattenläcka i min fastighet. Servicen var utmärkt och kunnig och jobbet gjordes med en smidighet som jag sällan sett. Kommer definitivt anlita detta företag vid behov och kan rekommendera andra att göra det också.

Helena Elb

Jim är riktigt trevlig och har stor kunskap inom sin bransch! Han är dessutom flexibel och gör jobb över hela Sverige vilket är ett stort plus!

Noel